Přeskočit na hlavní obsah

Golf News 18. února 2019

Pravidla

www.golfinfo.cz

Výběr aktuálních zpráv

 

Nadšený, avšak bohužel nepříliš zdatný golfista chodil hrát každý týden svou rundu na místní hřiště, ale pokaždé se trápil se stejnou jamkou – pětkou s vodní překážkou, kde týden co týden utopil nejméně jeden míček. Jednoho dne se rozhodl, že takhle to dál nejde a bude na této jamce raději používat ošuntělé hrané míčky, protože to nevyjde aspoň tak strašně draze. Otevře bag, vytáhne starý míček, natýčkuje a již se rozpřahuje k ráně. Vtom však nebe rozčísne mohutný hlas: „POUŽIJ NOVÝ MÍČ!"

Celý článek...

 

 

 

Holmes Genesis

Genesis Open, na němž se představila plejáda předních golfistů světa, se možná poněkud překvapivě stalo kořistí J. B. Holemse. Před finále měl sice nejlepší výchozí pozici jeho dávný kamarád Justin Thomas, ten však nakonec na vítěze jednu ránu ztratil. O další úder zpět skončil třetí Si Woo Kim z Jižní Korey. Děleným čtvrtým místem o sobě dal vědět Rory McIlroy.

Celý článek...

 

 

 

 

il Kedici ReutersCaddie, chcete-li caddy či kedík nebo kedy, patří k nejstarším golfovým tradicím. Pro mnohé symbol nerovného postavení a rozdělení rolí ve společnosti – tak byli kedíci vnímáni donedávna. Mnohé se změnilo, v profesionálním sportu se z nich stali důležití specialisté, na jejichž služby a rady spoléhají i největší mistři. Nicméně zdaleka ne všechno v jejich práci je růžové... nerovnost rolí probleskne v nejpřekvapivějších chvílích.

Celý článek...

 

 

 

Kedici rozh ReutersV nepříliš vzdálené minulosti stačilo k tomu, aby se člověk stal kedíkem, mít dvě ramena a schopnost zamručet „jo, dojdu v sedm". Věci se však změnily. Role caddieho je dnes vysoce technická, respektovaná a – v některých případech – velmi dobře placená. Ve světě, kde vás jedna rána může připravit o stovky tisíc dolarů, špičkoví hráči rychle pochopili, že na golf jsou potřeba dva. A mít u bagu spolehlivého parťáka může rozhodnout o tom, zda projdete, či neprojdete cutem nebo zda vyhrajete turnaj.

Celý článek...

 

 

 

Mauricius MontChoisyNa každém kroku pohoda a usměvaví lidé. To mě po přistání na Mauriciu okamžitě překvapilo. Cestou z letiště do hotelu nám taxíkář hned podal mapu ostrova a rozpovídal se. Brzy jsem měla pocit, že zde už vše znám. Zkuste se na něco zeptat taxíkaře v Evropě, většinou vám odpoví holou větou.

Celý článek...

 

 

 

 

agt 250Ve dnech 15. až 19. května 2019 se ve Slavkově u Brna uskuteční již pátý ročník profesionálního golfového turnaje Czech Fund PGA Austerlitz & Golf Magazine Trophy, který pravidelně zahajuje českou profesionální túru. Turnaj kromě souboje profesionálů o vypsanou finanční prémii přináší jak zajímavý golfový program pro partnery, tak i den plný soutěží pro děti (i jejich rodiče), které s golfem ještě nezačaly.

 

Celý článek...

 

 

 

1 QuirosKdyž se Alvaro Quirós v roce 2007 poprvé objevil na EPGA Tour jako její řádný člen, hned z toho byl titul. Už tehdy zaujal svými dlouhými odpaly. I díky nim v dalších čtyřech sezonách dokázal přidal alespoň po jedné výhře, takže jich má aktuálně na kontě sedm. Třebaže v posledních letech zaznamenal ústup z čelních pozic, stále patří mezi největší paliče. Dozajista vám tak jeho rady, jak si na týčku počínat, přijdou vhod.

Celý článek...

 

 

 

adicross Henley bigPro opravdové golfisty sezona nikdy nekončí. A tak nemůže končit ani pro výrobce vybavení. Ti usilují o neustálé posouvání hranic a adidas v tomto ohledu není výjimkou. Osvědčený výrobce oblečení a obuvi tak opětovně překračuje hranice hřiště a v další edici řady adicross se znovu nechává inspirovat městským stylem. Netradiční svršky si už vloni získali množství příznivců a na pultech obchodů se po nich jen zaprášilo.

Celý článek...

 

 

 

 

IDGKL 250Nechodíte hrát každý den? Nechce se vám hrát neustále na jediném hřišti a hledáte novou variantu svého členství v České golfové federaci? Pak jste ji právě našli! Základní roční členství v ID Golf Klubu pořídíte již za 1 500 Kč (mládež do 18 let za 1 000 Kč) a nejenže je uvedený poplatek finální, ale už ve své základní podobě zahrnuje i zajímavé bonusy. Přesvědčete se sami...

Celý článek...

 

idgkl-new

Další zprávy

Golf aktuálně

EPGA Tour: V závěrečné jamkovce triumfoval Fox

LPGA Tour: Nelly Korda zkompletovala rodinný grand slam

Reorganizace soutěží posvěcena

Začala registrace do celosvětového projektu Women's Golf Day

Postup na Australian Open Spilkové nevyšel

Hořehledy opět otevřeny

Nejvyšší výhra historie na European Tour

Jsme šestnáctí. Je na co být pyšní?

SkyCaddie partnerem PGA

Naučte se vyslovovat Primeknit

Roční členství ve Zbraslavi za 990 Kč

Vo Viedni sa konala rakúska golfova show

Sídlo PGA of Czech Republic zůstává v Hostivaři

Startuje jubilejní 5. ročník akce Díky, trenére

Augusta bývala lehčí

Mediate se přiznal

Lefty přepsal osobní historii

Golfové pojištění a seminář k pravidlům

 

Golfová hřiště ČR

ID Golf Klub nabízí roční členství za 1 500 Kč

Velké Karlovice nabízí Zimní golf pro každého

V Ropici zabojují o mistra ve hře na simulátoru

V Hostivaři myslí na všechny

Pozvánka do Ski & Spa resortu Konopiště

Fomei aneb zábava šitá na míru

Golfové Velikonoce

Zimní dovolená v Beskydech, zimní dovolená v Čeladné

Ostravice teď patří lyžařům

Sněz co můžeš aneb Zabíjačka na Konopišti

ID Golf Klub: nová tvář, nové možnosti

Tatra Mountains Resort to myslí s golfem vážně; po Ostravici převzal i Kaskádu

Golf pro Ostravičáky ještě dostupnější

Kaskáda oznamuje uzavření recepce

Hrajete rádi na různých hřištích? Pak byste se měli podívat na nabídku Českého golfové klubu!

Hostivař plná soutěží; ve hře wellness v hodnotě 13 000 Kč a každý měsíc láhev

Golf Resort Jezera nabízí nejenom vánoční dárky

Wellness Hotel Step aneb Golf s velkým přesahem

Golfové členství Best 2019 aneb Stále je co objevovat

Alexandria

Aktuální číslo časopisu Golf

Aktualní číslo časopisu Golf

Vše o Golfu
a projektech:

Dárkové předplatné

1fee2hráči

Firemní pohár

NFLG

Financial Masters

Hole-in-One klub

Turnaje

Hlasujte s námi

Dejte svůj hlas a rozhodněte.

HLASOVAT MŮŽETE ZDE

Zadejte si svůj vlastní inzerát

Golfovy bazar

Soutěžte a vyhrávejte

{mod_soutez|Mod_Souteze}

časopis golf

Komentáře