Přeskočit na hlavní obsah

Microsoft Partner Newsletter

 

 

MPN profil | Partnerský portál | Podpora | Partner Center

 

 

 

 
Microsoft Partner Newsletter červen 2018
 

 

 

 

Microsoft Inspire – poslechněte si jak Satya Nadella, generální ředitel Misrosoftu, vnímá digitální transformaci

 

 

Registrujte se!

 

  

 

 

 

 

 

 

Vážení partneři,

vítejte u červnového vydání partnerského zpravodaje!
Stále máte dost času se zaregistrovat na Microsoft Inspire, ale nenechávejte to na poslední chvíli!
Přečtěte si o inspirativních příbězích firem spolupracujících se společností Microsoft!
Nepropásněte partnerské incentivy, které ještě do konce měsíce června můžete čerpat!
Zjistěte více o našich nových kampaních a nalezněte další připravené marketingové aktivity na webových stránkách Microsoft Partner Network.
Projděte si naše on-demand webináře, abyste měli nejaktuálnější informace a získali hlubší odborné znalosti o produktech společnosti Microsoft.

Doufáme, že pro vás bude toto číslo přínosné.

Partnerský tým společnosti Microsoft
 

 

 

Microsoft Inspire

 

 

 

Learn & Network na Microsoft Inspire!

Před několika měsíci jsme sdíleli úžasnou novinu, že poprvé v historii Microsoft Inspire a Microsoft Ready, každoroční odstartování nového obchodního, marketingového a technického fiskálního roku společnosti Microsoft, se uskuteční ve stejném městě a ten samý týden.
Skutečnost, že se obě akce budou konat na stejném místě v ten samý čas, vytváří více příležitostí pro partnery a Microsoft týmy i jednotlivce k seznámení, prohloubení znalostí a spolupráci na řešeních, která urychlují digitální transformaci a úspěch našich společných zákazníků. Tyto sdílené zkušenosti přidají další rozměr bohatému kvalifikovanému obsahu, kterým je konference Microsoft Inspire tradičně známá. Letos se Microsoft Inspire zaměří na tři klíčové složky, které umožňují budování a růst úspěšného podnikání.
Inovace—Díky digitální transformaci a inteligentnímu cloudu se počítačové systémy stále více začleňují do všech aspektů našeho života—v každé domácnosti, podnikání, průmyslu—vytvářejíc pro partnery bezprecedentní příležitost rozšiřovat jejich zákaznická řešení.
Partnerství—Ukázka toho, jak rozšiřující se podnikatelské možnosti a ziskovost otevírají nové kanály pro spolupráci partnerů a agregaci řešení pro proměnění obchodní příležitostí v oblasti digitální transformace.
Vedení—Přináší odborné znalosti světové úrovně, aby pomohly současanému vedení udržet krok s neustále se zrychlujícím tempem inovací při zachování vynikající kvality podnikání.
Předpokládáme, že letošní konferenci pravděpodobně nejvíce ocení partneři, kteří hledají nové způsoby jak urychlit úspěch. Partneři budou mít nespočet příležitostí k navazování kontaktů nejen se společností Microsoft, ale i s ostatními partnery, budou si moci poslechnout myšlenky vedoucích představitelů a IT vizionářů a získají informace o vizi a strategii společnosti Microsoft na další období.

Tešíme se na viděnou v Las Vegas!

   

Registrujte se na Microsoft Inspire ještě dnes!

 

 

 

Předveďte své úspěchy: Inspirující příběhy od inspirativních firem

Naši partneři mají zásadní význam pro to, co tady u nás v Microsoftu děláme, a proto vždy hledáme způsob, jak jejich příběhy dostat do všeobecného povědomí.

Vytvořili jsme galerii partnerských úspěchů, abychom oslavili všechny ty úžasné věci, které Microsoft partneři jako vy dělají každý den. Věci jako aplikace, které poskytují lékařům 3D pohled na srdce pacienta v reálném čase. Nebo způsoby, kterými mohou farmáři zlepšit zemědělství, takže plodiny jsou mnohem výživnější.

Na těchto případových studiích je nejlépe vidět, jak partneři vytvářejí nová řešení a nové obchodní modely, které mění svět.



Řekněte nám váš příběh
Prosím, sdílejte s námi váš příběh tak, že použijete při jeho umísťování na sociální sítě hashtag #MSPartnerStory a pomozte nám tak inspirovat a propojovat tisíce partnerů po celém světě.

Podívejte se na úžasné věci, kterých partneři dosáhli

 

 

Novinky v programu

 

 

 

Nová nabídka Azure v CSP: Azure reserved VM instances (RI) + předplatná serverů pro Azure

S potěšením oznamujeme dostupnost Azure Reserved Virtual Machine Instances (RI), jakož i dostupnost Windows Server a SQL Server subskripcí, v rámci CSP (Cloud Solution Provider) programu. Zpřístupněním Azure RI a serverových subskripcích v CSP programu, umožňuje Microsoft svým partnerům řešit rychle rostoucí poptávku po nákladově efektivnějších řešeních pro podporu dlouhodobých cloudových workloadů. S rezervovanými instancemi v CSP mohou nyní komerční zákazníci ušetřit až 72 % ve srovnání s pay-as-you-go Azure VM cenou jednoduše tím, že nakoupí - "rezervují si" - virtuální stroje na 1- nebo 3-leté období. Windows Server zákazníci se Software Assurance mohou ušetřit dokonce až 80 % oproti pay-as-you-go tarifům díky Azure Hybrid Benefitům.
Kromě ceny je výhodou Azure RI i flexibilita a jednoduchost nasazení.

  • zákazníci mohou RI kdykoli přeřadit na jiné oddělení nebo rozšířit na celou firmu.
  • zákazníci mohou vyměnit jednu RI za jinou. Nevyužité trvání původní RI je vyčísleno a započítáno oproti novému 1- nebo 3-letému období RI.
  • zákazníci mohou kdykoli zrušit RI. Náhrady jsou vyčísleny a poníženy o storno poplatek

Pro více informací navštivte náš blog

 

 

 

Nový Azure Master Program ZDARMA: proškolte se a certifikujte, abyste mohli začít svůj Cloud Business!

Microsoft Azure je naší Open Cloud platformou, přičemž Microsoft značně investuje do oblasti Open Source - již více než 40 % Azure virtuálních strojů a více než 60 % Azure řešení na trhu běží na Linuxu. Proto jsme se spojili s Linux Foundation a přinášíme vám program Azure Master Program navržený tak, aby vám pomohl dramaticky zvýšit tržní hodnotu, díky celosvětově uznávaným a vyhledávaným certifikacím, a aby vás připravil na navrhování, imlplementaci a údržbu komplexních řešení, dostupných v cloudu.

S programem Azure Master získáte: Linux Foundation Certified System Administrator (LFCS) přípravný kurz, včetně exkluzivního přístupu učebním materiálům LFCS, Azure MCP 70-533 kurz, nový kurz LFS305 Linux on Azure, připravený výhradně pro vás našimi certifikovanými trenéry a Azure Linux Master badge, což je Azure Linux MCSA certifikace. To vše ZDARMA.

Pro účast v programu:

  • Jděte na web Azure Master
  • Zdarma se registrujte pro přístup k jednotlivým kurzům.
  • Pro bezplatný přístup k výukovým materiálům Linux Foundation postupujte podle instrukcí a použijte tento speciální kód "LFCS-Linux-Azure-2018-CEE"
  • Absolvujte všechny kurzy a získejte Azure Master badge

   

Získejte svou certifikaci teď!

 

 

Partnerské nabídky

 

 

 

ZBÝVÁ MÉNĚ NEŽ 1 MĚSÍC!

Naše lokální kampaně končí 30. června 2018.

  • Získejte více peněz za prodej Office 365, Azure a Dynamics 365
  • Tyto kampaně se týkají pouze prodeje licencí přes CSP (Cloud Solution Provider)
  • Není třeba o peníze aktivně žádat
  • Kampaně se řídí platnými smluvními podmínkami (viz odkazy níže)

Nenechte si ujít tuto příležitost a začněte prodávat již dnes!

Více informací o každé kampani naleznete pod odpovídajícím odkazem níže.

CSP O365 ADOPTION CAMPAIGN
CEE CSP D365 CAMPAIGN
CSP AZURE REVENUE GROWTH CAMPAIGN

 

 

Produkty a řešení

 

 

 

Partner Cloud Event Finder – vyhledávač partnerských cloudových akcí

Oslovte více zákazníků a zvyšte svoji viditelnost tak, že nahrajete a zpropagujete vaše akce zaměřené na cloud do Partner Cloud Event Finderu!

   

Nahrajte svou cloudovou akci! >>

 

 

 

Seriál co-sell ready řešení

Abychom vás inspirovali, připravili jsme pro vás seriál co-sell ready řešení partnerů společnosti Microsoft. Tento měsíc vás seznámíme s řešením EPOS společnosti Comparex a řešením Clever AIM společnosti Clever Monitor.

EPOS (eProcurement Ordering System) je komplexní centrální systém, podporující celý nákupní proces od nákupního požadavku, smluv a objednávek, až po faktury, včetně realizace výběrových řízení.

COMPAREX EPOS nabízí:

  • Schvalovací workflow nákupních požadavků, objednávek a faktur s definovanými kontrolami při párování
  • Správu aktivních i potenciálních dodavatelů a smluv, včetně workflow schvalování dodavatelů
  • Správu oprávnění a finančních limitů schvalovatelů včetně řešení zástupnosti
  • Eskalaci neřešených požadavků » Vícejazyčné uživatelské rozhraní
  • Možnost automatizovaného vytěžování dat z dokumentů, faktur a formulářů
  • Podporu mobilních zařízení » Využití digitálních podpisů a časových razítek, včetně napojení systémů na datové schránky
  • Úpravy na míru podle vašich požadavků

Více informací naleznete zde

Clever AIM (AI-Marketing) je Umělou inteligencí poháněná marketingová platforma, zaměřená na udržení a vytěžování nákupního i komunikačního potenciálu vašich zákazníků. Platforma díky umělé inteligenci zefektivňuje a zjednodušuje správu a řízení marketingových aktivit.
Řešení využívá umělé inteligence k

  • automatizaci marketingu - vyhodnotí relevantní zákazníky, kterým následně rozešle relevantní, vysoce personalizované zprávy a emaily - automatizované scénáře
  • identifikaci slabých míst - analytika chování zákazníka v průběhu nákupního cyklu a následné vyhodnocení jednotlivých fází, které je třeba optimalizovat
  • zpřesnění segmentace - prostřednictvím podrobné datové analytiky vytoří ideální cílovou skupinu
  • vytěžení zákaznické báze - pomocí inteligentních trackovacích kódů na webu analyzuje zákaznické chování, což umožňuje automatizovat kampaně nebo třeba propojit více marketingových kanálů

Více informací naleznete zde

 

 

 

5 kroků, jak zvýšit zabezpečení vašich dat, nejen kvůli GDPR

Každá firma nebo podnikatel během svého fungování sbírá a pracuje s osobními daty zákazníků, dodavatelů a zaměstnanců. A 25. 5. 2018 vstoupilo v platnost nařízení EU o ochraně osobních údajů, tzv. GDPR. Nejen kvůli němu je potřeba dbát na zabezpečení vašich dat. Využijte těchto jednoduchých 5 kroků, díky kterým můžete zvýšit zabezpečení vašeho IT a zamezit úniku citlivých dat.

  1. Šifrujte notebook, mobilní telefon nebo tablet Na každém zařízení se nachází mnoho osobních nebo citlivých dat. Pokud se zařízení ztratí, GDPR požaduje ohlásit případ porušení zabezpečení dozorovému úřadu a i osobám, kterých se únik týkal, ledaže by bylo nepravděpodobné, že by toto porušení mělo za následek riziko pro práva a svobody fyzických osob. Šifrováním zařízení předcházíte povinnosti ztrátu zařízení hlásit jako případ porušení zabezpečení podle GDPR. Jak na to?
  2. Zabezpečte firemní email a dokumenty Osobní údaje si běžně vyměňujeme prostřednictvím dokumentů a e-mailů. Pokud zavedete bezpečnostní opatření zásadně snížíte riziko úniku osobních a citlivých dat a můžete se tak vyhnout bezpečnostním incidentům, které je podle GDPR potřeba hlásit dozorovému úřadu nebo daným subjektům údajů. Jak na to?
  3. Připravte se na žádost o výmaz osobních údajů S GDPR přichází právo na výmaz osobních údajů. Běžná praxe ukazuje, že osobní údaje jsou uloženy na mnoha místech (pošta, dokumenty, systémy). Firmy proto potřebují nástroj, který jim pomůže tento požadavek splnit. Jak na to?
  4. Spravujte přístup k dokumentům a emailům s citlivými informacemi Nejen kvůli GDPR je důležité, aby přístup k dokumentům a poště s citlivými informacemi měly pouze oprávněné osoby. Využitím nástrojů pro správu přístupu můžete zamezit úniku a následné ohlašovací povinnosti dle GDPR. Jak na to?
  5. Aktualizujte všechny programy GDPR požaduje, aby každá firma maximálně zabezpečila své systémy a aplikace s osobními informacemi. Pouze aktualizované systémy mohou být bezpečné díky bezpečnostním updatům. Vždy tudíž aktualizujte na nejnovější verzi. Jak na to?

Pro více informací o GDPR navštivte http://www.gdpr.cz/

 

 

 

Nobium: CSP Fakturace (O365, Azure)

Aplikace Nobium umožňuje CSP partnerům automatické zpracování fakturačních dat, která společnost Microsoft nabízí ve svém pravidelném vyúčtování (licence O365 a Azure). V případě, že partner nemá svůj vlastní nástroj na automatickou fakturaci a celý proces CSP fakturace provádí manuálně, pak je pro něj aplikace Nobium ideální. Služba provádí pravidelnou kontrolu dat přes CSP API. Data mohou být využita nejenom k fakturaci, ale i k průběžnému sledování spotřeby „usage based" produktů, mezi které v CSP programu patří Microsoft Azure.

URL: https://www.mainstream.cz/produkty/

 

 

 

Pokročilé funkce zabezpečení v Microsoft 365

Pro lepší ochranu před kybernetickými hrozbami a zabezpečení citlivých dat jsme rozšířili funkce zabezpečení v Microsoft 365 Business.
Microsoft 365 Business nyní obsahuje pokročilou ochranu před kybernetickými útoky ve dvou následujích oblastech:

  • Chrání vaše zaměstnance před phishingem a ransomewarem
  • Zabraňuje nechtěným únikům obchodních údajů

Následující technologie byly do SKU Microsoft 365 Business zahrnuty bez navýšení jeho ceny:

Do nových i stávajících Microsoft 365 Business tenantů budou změny promítnuty v příštích několika týdnech.

Více informací naleznete na Microsoft 365 Business partner site

 

 

 

Videa Moderní zaměstnanec

Připravili jsme pro vás sérii videí s návody, tipy a triky pro vaše zaměstnance a zákazníky. Tato videa ukazují, jak je jednoduché Office 365 používat. Díky tomu můžete tato videa nasdílet s vašimi spolupracovníky, kteří se s Office 365 teprve seznamují. Videa také můžete použít pro vaše nové zákazníky, jako jednoduchý návod, jak se naučit Office 365 používat. Videa si můžete prohlédnout zde.

 

 

Školení a akce

 

 

 

Čím větší počet certifikačních zkoušek splníte, tím více ušetříte!

Zaregistrujte se prostřednictvím společnosti Microsoft a ušetřete na zkouškách. Certifikace společnosti Microsoft pomáhají rozvíjet vaši kariéru, především vaše odborné znalosti. Neváhejte tedy využít této nabídky a ušetřete 25 % nebo 50 % při platbě dvou nebo více zkoušek Microsoft Certified Professional složených za devět měsíců. Neexistuje žádný limit počtu zkoušek, které můžete absolvovat.

Jak sleva funguje? Pokud jste do 30. dubna 2018 zakoupili alespoň jednu zkoušku Microsoft Certified Professional za plnou cenu, můžete získat 25% slevu na druhou zkoušku a 50% na každou další zkoušku zakoupenou v následujících 9ti měsících (počet zkoušek není omezen). Slevy se budou zobrazovat pouze v případě, že se přihlásíte a nakoupíte na https://www.microsoft.com/en-us/learning/default.aspx.

Podrobné informace o kampani a FAQ naleznete ZDE.

 

 

 

Větší šance uspět u certifikačních zkoušek s Microsoft Exam Replay

Využijte speciální nabídku certifikačních voucherů s možností jednoho pokusu navíc případně v kombinaci s cvičným testem. Zakoupením jednoho z balíčků zvýšíte své šance na úspěch u certifikačních zkoušek.

 

 

 

Lokální vzdělávací akce

28. 6. 2018| MS SQL Server Machine Learning (Ostrava)
28. 6. 2018| Microsoft 365 (Brno)
12. 7. 2018| Windows 10 – ochrana, detekce a řešení kyberútoků v praxi (Praha)

 

 

 

Série vzdělávacích videí: Začínáme s Microsoft Azure

Ve spolupráci s lektorem Lukášem Patkou vznikla série videí „Začínáme s Microsoft Azure", která pokrývá níže uvedená témata. Odkaz na kompletní sérií naleznete zde.

Azure Active Directory

  • Co je Azure Active Directory a jak nastavit synchronizaci s Windows Server Active Directory ZDE
  • Pokročilé způsoby synchronizace (Pass Through Authentication a Seamless single sign-on) ZDE

Zálohování

  • Zálohování s nástrojem Backup Agent ZDE
  • Zálohování s nástrojem Backup Server ZDE

Disaster Recovery

  • Úvod do Business Continuity ZDE
  • Replikace virtuálních strojů z Hyper-V do Azure ZDE

VPN

  • Site-to-site VPN ZDE
  • Multisite a Point-to-site VPN ZDE
  • OMS ZDE

 

 

 

Licenční školení

Licenční webináře
5. 7. 2018| Azure Reserved instances in CSP (English) Registrace zde
9. 7. 2018| Licensing Update call (English) Registrace zde
26. 7. 2018| Server Subscriptions in CSP - Part 2 (English) Registrace zde

 

 

 

Důležité zdroje k licencování

 

 

 

Zaregistrujte se na červnové a červencové technické webináře a konzultace ještě dnes!

Webináře jsou pro MPN partnery zdarma, stejně tak vybrané konzultace. Ostatní konzultace lze "zakoupit" za 5 advisory hours. Webináře i konzultace jsou v anglickém jazyce.

 

 

 

On-demand webináře

Microsoft 365

Svět práce se mění. Zaměstnanci jsou rozprostřeni napříč kontinenty a zařízeními. Potřebují takové online schůzky, které se vyrovnají setkání tváří v tvář. Chtěji spolupracovat na dokumentech v reálném čase zatímco diskutují o cílech projektu. A to vše bez ohrožení firemních dat a bezpečnosti. Je to vůbec možné? To se vsaďte.

Microsoft 365 pomáhá vaší firmě udržovat data, zařízení i lidi v bezpečí, a zároveň umožňuje vašim globálním týmům udržet rytmus a dodržovat termíny. Podívejte se na tato bezplatná videa a zjistíte, jak toto funguje v reálném životě.

Registrujte se zde

Dynamics 365

  • Transformace prodeje: Orientace prodejní strategie na vztahy
    Připojte se k webináři o službách Microsoft a LinkedIn, nabitém informacemi o tom, jak využít technologie jako Microsoft Dynamics for Sales a LinkedIn Sales Navigator tak, aby vám pomohli vybudovat silné obchodní vztahy v požadovaném rozsahu.

Registrujte se zde

  • vyšte spokojenost zákazníků prostřednictvím služby Microsoft Dynamics Connected Field Service Naučte se, jak dát zákazníkům to, co chtějí a potřebují; zkušenosti zákazníků dle zprávy Customers 2020: A Progress Report konzultantské společnosti Walker předstihnou do roku 2020 cenu a produkt jako klíčový parametr pro odlišení značky. Zkušenosti mají rovněž vliv na udržení zákazníků a poskytují příležitost ke zvýšení spokojenosti zákazníků a navýšení prodejů dalších produktů a služeb.

Registrujte se zde

 

 

 

Advanced Enterprise/M365 Enterprise kampaň

Advanced Enterprise/Microsoft 365 Enterprise kampaň se zaměřuje na obchodní a technické pracovníky s rozhodovacími pravomocemi ve větších organizacích (Corp., Corp Pr., Enterprise), kteří se zajímají o řešení Microsoft 365E a Office 365E. Slouží k zapojení potenciálních zákazníků prostřednictvím podpory jejich přechodu do cloudu a rozvoje digitální transformace jejich společnosti.
Cílem tohoto programu je získat nové obchodní příležitosti, prohnat je prodejním trychtýřem a ovlivnit rozhodnutí zúčastněných stran v rámci stávajících obchodních a prodejních diskuzí.

Kampaň je strukturována jako soubor předpřipravených návodů/eKnih, které se zabývají typickými zákaznickými diskuzními scénáři (M 365 Enterprise intro; bezpečnost, hodnoty cloudového modelu a dokonce i novinky k problematice pracovníků v první linii, tzv. Frontline Worker).

Připravili jsme za tímto účelem šablony ve formátu OFT, do kterých můžete připojit profil vaší společnosti – prosím, rozešlete emaily na vaše zákazníky!

Představte koncept Firstline Employee: a jejich potřebu technologií
Localized OFT/Through Partner emails
ITDM Objection handler - 10 mýtů o cloudu
Localized OFT/Through Partner emails
Představte Microsoft 365 přidanou hodnotu jednoduchým způsobem
Localized OFT/Through Partner emails
Cítíte, že má váš BDM stále otázky ohledně zabezpečení? Zde je e-kniha, která poskytuje odpovědi na typické otázky
Localized OFT/Through Partner emails

 

 

 

 

 

 

 
S pozdravem,

Partnerský tým společnosti Microsoft

Česká republika a Slovensko

 

 

 

 

 

 

Komentáře